Baba

Babaruhát vett az unokájának – napra pontosan 7 évvel a kicsi születése előtt!

„Hogy magyarázod ezt meg? Sírok örömömben” – írta a Facebookon könnyekig meghatódott anya.

Egy floridai asszony annyira szeretett volna nagymama lenni, hogy vett egy babaruhát – aztán hét évet várt, hogy aznap, amikor bejelentik leendő unokája nemét, odaadhassa a lányának – írja a Yahoo Lifestyle.

Marjorie Zarbaugh édesanyja 2011. szeptember 9-én vette meg a rugdalózót a Macy’a Winter Haven-i üzletében. „Látod, milyen régóta megvan már?” – írta a blokkra, amin bekarikázta a dátumot.

Fotó: Facebook

Marjorie kislánya 2018. szeptember 9-én, vagyis napra pontosan hét évvel azután született meg, hogy a nagymamája megvette neki a ruhát. Marjorie csak most, hónapokkal később vette észre a döbbenetes egybeesést, amikor az ajándékba kapott babaruhákat válogatta. „Ez túl jó ahhoz, hogy ne osszam meg! A mamám évekkel ezelőtt vette ezt a ruhát, azt remélve, hogy egy nap lesz egy unokája – írta a nő a Facebookon. – (…) Hét évvel Madelynn születése előtt vette a SZÜLETÉSNAPJÁN. Hogy magyarázod ezt meg? Sírok örömömben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top