Baba

Nem először támadhatott másokra a férfi, aki megpofozta a kisfiút a plázában

A fiú a nővérével állt a mozgólépcsőn, amikor egy férfi minden előzmény nélkül egy hatalmasat lekevert neki.

A 10 éves Laci a nővérével, a 14 éves Lillával sétálgatott az egyik budapesti bevásárlóközpontban szerda délután. Az édesanyjukhoz tartottak, amikor a mozgólépcsőn a semmiből melléjük lépett egy idegen, és egy hatalmasat lekevert a fiúnak – írja a Blikk.

A kamasz fiú édesanyja szerint a gyereke semmi rosszat nem csinált.

Az egyik boltnál vártam a gyerekeimet, amikor a lányom őrjöngve, sírva hívott fel, hogy megütötték a testvérét. Mint egy őrült, úgy rohantam eléjük, de a támadónak már hűlt helye volt. Laci remegett, sírt, a többi vásárló vigasztalta

– idézte fel a történteket a 45 éves Mária.

A szemtanúk szerint a pofonnak semmilyen előzménye nem volt. A kisfiú nővére rohant a támadó után, és sikerült fotókat, videót készítenie az ősz hajú férfiről.

A család szólt a biztonsági őröknek, de a pofozkodót nem találták meg. Mária feljelentést tett a rendőrségen, majd nem sokkal a körözés kiadása után a támadó maga sétált be a rendőrségre.

Az eset után többen megkeresték az édesanyát, hogy felismerték a férfit. Állítólag nem először támadt másokra: a beszámolók szerint egy fiatal lány karját a 4-6-os villamoson kapta el, egy másik nő szerint pedig a barátját ütötte meg a 3-as metrón.

A gyerekek nehezen dolgozzák fel a történteket. A támadás után a fiút orvoshoz kellett vinni, mert hatalmasra duzzadt az arca, a füle pedig azóta is fáj.

(Képünk illusztráció.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top