Baba

Végiggrimaszolta a babafotózást: nála cukibb mogorva újszülött már nem lesz

A babák többsége általában angyali békességgel átalussza az újszülöttfotózást, nem úgy Luna Musa, aki az apukája szavaival élve, igazán morcos hangulatban volt közben, és ez látványosan ki is ült az arcára.

A apuka szerint a november 15-én megérkezett bébi arcán születésétől ez a kifejezés ül, azóta grimaszol a világra, gyakorlatilag folyamatosan, amikor ébren van.

Luna egyébként a rendhagyó arckifejezés sugallata ellenére nem utálta a fotózást, sőt annak mind a 90 perce alatt végig ébren volt, és békésen, nyugodtan viselkedett, szemlélődött a fotós, Justine Tuhy szerint.

Az ohiói apuka azt is elárulta, felesége, Lori hatalmasat nevetett, amikor meglátta a képeket Lunáról, aki egyébként a család első gyermeke. A szülők azóta kiposztolták babájuk képét a Facebookra, sokak nagy örömére. A lájkok és a gratulációk mellett rengetegen küldtek nekik saját magukról grimaszoló képet, amin Luna arckifejezését igyekeznek utánozni.

Via GMA

View this post on Instagram

She’s got this staring game on point!

A post shared by Justine Tuhy Photography (@justinetuhyphoto) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top