nlc.hu
Baba

Útlevélfotó egy 12 napos újszülöttről

Így készült útlevélfotó egy 12 napos újszülöttről

A csecsemők leginkább alszanak az idő nagy részében, ezért komoly kihívás útlevélfotót készíteni róluk.
Útlevélfotó készítése egy 12 napos kislányról

A babafotózás nem könnyű feladat, sokszor nagy kihívás elkapni a pillanatot, hogy értékelhető legyen a fénykép. Az pedig egyenesen lehetetlen küldetésnek tűnik, amikor egy 12 napos csecsemő útlevélfotóját kell elkészíteni.

Nikhil Sharma online tartalomkészítő megmutatta, hogyan oldotta meg a feladatot, és milyen módszerrel készített a 12 napos kislányáról útlevélfotót. Az apa az Instagramon osztott meg egy videót, amelyen az látszik, hogy egy fehér, megvilágított háttér előtt a kezében tartja a baba testét és fejét, miközben a fotós mindent megtesz, hogy megörökítse a csecsemő arcát.

„A lányom mindössze 12 napos volt, amikor útlevélfotót készítettünk róla” – írta a videóhoz. Elárulta, hogy órákba telt elkészíteni a megfelelő képet, mert az újszülöttek hajlamosak az idő nagy részében aludni. Próbálkoztak azzal is, hogy egy fehér lepedőt tesznek a babaszékre, és úgy lőni egy fotót, de a módszer nem vált be. „Így ez volt az egyetlen módszer, amit használhattunk” – tette hozzá.

(Kiemelt kép: Instagram/Nikhil Sharma)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top