nlc.hu
Baba
Harry herceg és fia, Archie idei közös fotóján kevesen veszik észre az aranyos részletet

Harry herceg és fia, Archie idei közös fotóján kevesen veszik észre az aranyos részletet

Harry herceg feleségével és kisfiával az újévet Kanadában tölti Meghan Markle anyukájával, Doria Raglanddel. A tündéri fotó a családi kikapcsolódáson készült.

Meghan hercegnének és Harry hercegnek sikerült már az év elején teljesen elvarázsolniuk rajongóikat, hiszen egy igazán édes képet posztoltak Instagram-oldalukra. A fotón Harry herceg büszkén fogja a gondosan felöltöztetett kisfiúkat, Archie-t, mosolyukon pedig pontosan látszik, hogy milyen jól is töltik ünnepi vakációjukat Kanadában.

A felvételt egy gyönyörű tó előtt készítették, és a rajongók imádták a fotó meghitt és nyugodt hangulatát – de volt egy nagyon édes részlet, amely a legtöbb embernek elkerülte a figyelmét.

Archie szupercuki a kis barna kabátkában, szürke nadrágjában és pici csizmájában, de érdemes megnézni aranyos sapkáját. A bojtos fejfedő a Make Give Live-től, egy új-zélandi adománygyűjtő szervezettől származik, amelynek célja a rászorulók segítése. Minden megvásárolt sapkáért egy másikat adományoznak olyannak, akinek szüksége van rá az országban. A szervezet egyik munkatársától kapta a sapkát Meghan és Harry 2018-ban, amikor körúton voltak az országban.

A fénykép megjelenése óta elárasztják a szervezetet megrendelésekkel. Claire Conza társalapítója elmondta, hogy rengetegen érdeklődnek a sapkák iránt: „Ma reggel 8 óráig több ezer dollárt kaptunk, és a teljes, raktáron lévő készletet eladtuk.”

(via)

Kiemelt kép: Pool / gettyimages

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top