Baba

A Barbie is megmutatja, milyen az énidő

A Mattel új, interaktív Barbie baba kollekcióval szeretné felhívni a figyelmet a testi-lelki feltöltődés és a minőségi pihenés fontosságára.

A Barbie babák játékos jógán, meditáción és habfürdőzésen keresztül mutatják, hogy milyen a hasznos „énidő”. Különböző élethelyzetek eljátszásával a gyerekek fejleszthetik kreativitásukat, növelhetik önbizalmukat és érzelmi intelligenciájukat, amelyek mind hozzájárulnak a későbbi testi-lelki egészség megteremtéséhez is.

Barbie-nak lett ideje saját magára (Fotó: Randel Urbauer, Stylist Charlotte)

Barbie-nak lett ideje saját magára (Fotó: Randel Urbauer, Stylist Charlotte)

A Mattel a Headspace mobilapplikáció együttműködésével pedig meditációs gyakorlatokat is kínál a 6-8 éves korosztály számára. A „Jó reggelt!”, a „Maradj pozitív” és a „Jóság” relaxációk Barbie vlogján keresztül is elérhetőek.

A rekreációs tevékenységeket népszerűsítő sorozat már a magyar webáruházakban is elérhető, „Szabadidő”, „Torna”, valamint „Édes álom” szettekben, júliusban pedig további két kiegészítő érkezik arcápolás és pedikűr-manikűr témákban.

Még több Barbie:

Így nézne ki a szovjet Barbie
Ezért haragszom a Barbie babára

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top