Baba

Elárvult pitbullkölyköket nevel a corgi mama

Sajátjai mellé befogadta az alomba az elárvult kiskutyákat is.

Sara, a corgi számos alomnak adott életet egy szaporítótelepen, ám mivel „rossz anyának” találták, végül kidobták onnan. Akkor is vemhes volt, amikor a minnesotai No Dog Left Behind állatvédő szervezet gondozásába került, majd pedig életet is adott kölykeinek.

Kicsivel később a szervezethez bekerült egy alom elárvult, vélhetőleg pitbull kölyökkutya is. Próbálták őket cumisüvegből táplálni, ám túl kicsik és gyengék voltak, így ez nem járt sikerrel. Ekkor merült fel, hogy Sara gondoskodhatna róluk, ám egyáltalán nem volt biztos, hogy az anyakutya elfogadja az idegen piciket.

corgi pitbull

(Fotó: Facebook/No Dog Left Behind)

Sara azonban azonnal elfogadta a kiskutyákat, és azóta a sajátjaival együtt neveli őket. Sajnos az egyik csöppség nem maradt életben, a többi azonban szépen fejlődik. A corgi kölykök is elfogadták mostohatestvéreiket, akik egyelőre még kisebb méretűek náluk.

Bebizonyosodott az is, hogy Sara nagyon is jó anya. Szépen, felelősségteljesen gondoskodik a dupla alomról, engedi, hogy ideiglenes befogadói a kezükbe vegyék a babákat, ám amikor visszakerülnek mellé, mindig leellenőrzi őket.

Ha elérik a kellő nagyságot, az állatvédő szervezet keres majd gazdát a kiskutyáknak.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top