Otthon

Megnyílt a világ első corgi kávéháza

Mi biztosan innánk ott egy kávét!

Thaiföldön megnyitotta kapuit a világ első corgi kávézója, a Corgi in the Garden” – írja a Blikk. A kávézó ajtaján belépve egy tucat szőrös kis kutyus fogadja a vendégeket, akikkel a corgik még kezet is ráznak.

Fotó: iStock

Tanchanok úr kávézója eleinte egy teljesen szimpla vendéglátóhelynek indult, aztán egyszer csak bővülni kezdett a corgi család, innentől kezdve pedig nem volt kérdés: a tulajdonos minden vágya az lett, hogy megoszthassa a világgal a kiskutyákból áradó szeretetet – adja hírül a lap. 

A tulaj szerint mindenki imádja ezt a fajtát, hiszen annyira viccesek és kedvesek. A corgik nem henyélnek, hanem heti hat napot dolgoznak, persze sok pihenőidővel. A vendégek átlagosan 11 dollárt (3300 Ft) fizetnek azért, hogy egy órát a corgik társaságában tölthessenek. 

A macskás kávézók már nálunk is népszerűek, sőt nyulas kávézók is sorra nyílnak Japánban, ahol különböző fajtájú nyuszikat kényeztethetnek a vendégek, emellett a felszolgált ételek, italok is nyulas témájúak, de persze szigorúan nem nyúlhúsból készülnek. A nyulas kávézók többségében csak helyben lehet barátkozni az ott lakó nyuszikkal, de akadnak olyanok is, ahol a nyuszkók megvásárolhatók házi kedvencnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top