Baba

Szomorúak voltak a kislányai: az apuka színes labdákkal árasztotta el az egész házat

Egy brit apuka gondolt egyet, és úgy döntött, ideje feldobni a karanténba szorult családot, ezért fogta magát, egy megszámlálhatatlan mennyiségű színes labdával árasztotta el a családi ingatlant.
Színes labdaszőnyeggel látta el a lakást az apuka.

Joel Conder is azok közé tartozik, akik a járványhelyzet miatt karanténba szorultak, amit különösen a családban nevelkedő kislányok viseltek nehezen, így az apa úgy döntött, felvidítja a gyerekeket. Ennek egy igencsak sajátos módját választotta azzal, hogy közel 250 ezer színes labdával töltötte meg a családi házat.

Az apuka titokban, egyik barátja segítségével készült az akcióra, és akkor bélelték ki a házat, amikor az anyuka és a 4 kislányuk kivételesen elmentek otthonról. „A cél az volt, hogy rendesen árasszunk el minden szobát és helyiséget labdákkal, hogy úszni és elbújni is lehessen a labdarétegben” – mondta el Joel a lapoknak. Hozzátette, az ötlet többek között azért is született, hogy pótolják a játszótér és az edzések hiányát.

„A kislányok, Kaci, Grace, Sophie és Chloe reakciója mindent megért. Hatalmasat nevettek, imádták, majd Kaci hozzátette, anya meg fog ölni” – mesélte Joel.  Végül az első sokk után a kislányok anyukája is megbékélt a helyzettel.

A lakásról készült képeket itt nézhetitek meg

Még több szuper apuka az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top