Család

Miért pont a spanyol Jamie Coronel a világ legjobb apukája?

Ünnepli az internet a spanyol apukát, aki a karantén alatt minden nap más jelmezbe öltözve vitte le kislányával a szemetet.
Minden egyes nap más jelmezben vitte le a szemetet a karantén alatt az apuka.

Igazi sztár lett a 34 éves spanyol apuka, aki 3 éves kislányával minden egyes nap másik jelmezt öltve vitte le a szemetet, míg tartott a karantén. A népszerűség azután jött, hogy elkezdett terjedni a videós összeállítás Jamie Coronel és kislányan rendhagyó akciójáról.

Az apuka a lapoknak elmondta, onnan jött az ötlet, hogy a karantén második napján lomtalanítás közben megtalálta a Jégvarázs című meséből Olaf jelmezét, amit magára vett, és egész nap abban volt utána, hogy szórakoztassa a kislányát. Amikor este Olafként vitte le a szemetet, megtapsolták a szomszédok, ami plusz inspirációt adott ahhoz, hogy Jamie újból előadja a jelmezes jelenetet, amit a felesége minden egyes nap rögzített.

A család a jelmezek egy részét házilag készítette, és 29 nap után a kislány is csatlakozott az apukához, hogy ő is részt vegyen a jelmezes szemétledobásban. Az akció olyannyira megtetszett egy spanyol jelmezeket gyártó cégnek, hogy felvették a családdal a kapcsolatot, és elkészítették a már említett videót. Majd végül hozzáfűzték: „lehet, hogy megtaláltuk a világ legjobb apukáját?”

(via)

Még több szuper apuka, akiért rajongunk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top