Család

Rózsaszín tütüben pózol apa és csöppnyi lánya – imádni való fotók

Íme egy bevállalós apa, aki egyszerűen rajong a kislányáért.

Emlékeztek még azokra a jófej apukákra, akik a kislányaikkal kéz a kézben tolták végig a balettórát? A róluk készült videót még Jennifer Garner is megosztotta.

Most is egy hasonlóan szívmelengető történetbe botlottunk. Casey Fields és egyéves kislánya Lyla nemrégiben részt vett a Jenn Floyd fotózásán. Méghozzá úgy, hogy nemcsak a kislány, hanem szakállas, tetovált, enyhén pocakos apukája is rózsaszín tütüt visel a képeken.

A sztori háttere, hogy Lyla anyukája és Jenn, a fotós jó ismerősök, a tüllszerkót is az anyuka készítette a babának és élete párjának.

Itt egy apuka, aki halálosan odavan a kislányáért (Fotó: Jenn Floyd Photograpy)

„Amikor nagyobb lesz, majd jót nevetünk ezen az egészen, vagy esetleg zsarolhatom a képekkel, hogy zavarba hozzam – mondta viccelődve Casey, majd komolyra fordította a szót: – Bármit megteszek a lányomért! Őrület, hogy milyen gyorsan nő, de egyelőre akkor is csak egy cuki gyerek, akit az életemnél is jobban imádok.”

A siker persze nem maradt el: a fotós Facebook-oldalán már több mint 52 ezer megosztásnál jár ez az édes album. A magunk részéről mélységesen megértjük.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top