Baba

Kipróbálták a 28 ezer forintos otthoni mesterséges megtermékenyítő készletet, egyszerre esett teherbe a leszbikus házaspár

A leszbikus házaspár egy spermadonornak és otthoni inszeminációs készletnek köszönhetően egyszerre esett teherbe, és ma már négyfős a családjuk.
Két terhes nő hasa

Karina Rincon és Kelly Mesa legjobb barátnők voltak, és diplomaszerzés után Venezuelából az Egyesült Államokba költöztek. Aztán a barátságból szerelem lett, ők pedig 2017-ben összeházasodtak.

Családot szerettek volna, de a drága lombikbébi-program szóba sem jöhetett. Ezért vásároltak egy nagyjából 28 ezer forintba kerülő, otthoni inszeminációs készletet, majd a neten kerestek egy spermadonort.

Hogy minél nagyobb esélyük legyen a babára, mindketten próbálkoztak, de azt álmukban sem gondolták volna, egyszerre esnek teherbe.

A leszbikus házaspár azóta már négyesben él a gyerekeikkel, tavaly júliusban ugyanis megszületett Leo, akinek Kelly adott életet. Három nappal később pedig párja világra hozta Sophie-t. (A házaspárról és a gyerekekről itt nézheted meg a fotókat.)

A családban azóta hatalmas a boldogság, az emberek pedig azt kérdezik tőlük, ikrek-e a gyerekek. Ők viccesen azt szokták mondani: majdnem.

(The Sun)

(Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: GYSSELS / BSIP via AFP)

Olvass még egyszerre várandós meleg párokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top