nlc.hu
Baba

Már a születésekor meglett a szerencseszáma a kisbabának

A baba, aki 3.21-én született 3 óra 21 perckor a 321-es körzetszám alatt

A kis Carter Kerrnek lehet, hogy a 321 lesz a szerencseszáma. Mi más magyarázná, hogy március 21-én, 3 óra 21 perckor született a 321-es körzetszámhoz tartozó épületben?

Cocoa Beach városa Brevard megyében található a 321-es körzetszám alatt. Az itteni kórházban született meg a kis Carter Kerr március 21-én. Mivel a szülés délután történt, és az óra 15:21-et mutatott, az édesanyának először nem is esett le, hogy a kislány valójában 3 óra 21 perckor látta meg a napvilágot, erre a figyelmét csak később hívta fel az édesanyja, és ekkor árulta el neki az orvosa, hogy a hely a 321-es körzetszámhoz tartozik – írta meg a Good Morning America.

Carter Kerr és édesanyja (fotó: Facebook)

Carter Kerr és édesanyja (Fotó: Facebook)

Az édesanyja elmondta, hogy a lánya valójában március 26-ra volt kiírva, így pár nappal korábban jött a vártnál. A szülők sürgősen el is kezdték begyűjteni a március 21-én megjelent újságokat, és valószínűnek tartják, hogy a 321 lesz a kislányuk szerencseszáma. A kórház, ahol született nagyon közel van a NASA Cape Canaveral Space Force Station-jéhez, és ha űrhajót lőnek ki, azt láthatják a betegek a kórtermek ablakaiból.

Szerencseszámokról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top