Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek legszerencsésebb számai

Minden csillagjegynek van szerencseszáma. A tiéd melyik? Nos, a horoszkóp szerint öt ilyen kifejezetten szerencsés szám létezik, amelyek jelenthetnek napokat, hónapokat és éveket is, de ugyanígy érdemes Fortunát is tesztelned velük... Ugye, kipróbálod?

Talán nincs is olyan ember, akinek ne lenne legalább egy szerencseszáma. S ha neked is van ilyen, ennek a számnak biztosan nagy különleges jelentősége is van. Lehet ez a születésnapod, talán az otthonod házszáma, vagy az autód rendszáma, a választási lehetőség mondhatni végtelen. A horoszkóp megkülönböztet szerencsés napokat és természetesen szerencseszámokat is. S hogy melyik az öt legszerencsésebb? Csillagjegyednél megtalálod a választ.

A Kos szerencseszámai

Kos jegyűként imádsz versenyezni, élsz-halsz a győzelemért. Imádod az újdonságokat, nagyon kíváncsi típus vagy. Te sosem unatkozol, mindig elfoglalod magadat, nem mellesleg nagyon szeretsz másokat vezetni.
Szerencseszámaid a horoszkóp szerint: 6, 18, 41, 77 és 83

A Bika szerencseszámai

Bika jegyűként nagyon megbízható és kiszámítható ember vagy. Óriási a munkabírásod, ugyanakkor időnként bosszantóan makacs lehetsz. De az is biztos, a végsőkig lojális vagy a szeretteidhez.

Szerencseszámaid a horoszkóp szerint: 5, 35, 50, 57 és 82

Az Ikrek szerencseszámai

Ikrek jegyűként leginkább ragyogó kommunikációs képességeidről vagy ismert. Nagyon könnyen kötsz kapcsolatokat, imádod a társasági életet, nem mellesleg rendkívül kíváncsian tekintesz a világra. Picit hajlamos lehetsz a felületességre is.
Szerencseszámaid a horoszkóp szerint: 1, 10, 18, 35 és 86

A Rák szerencseszámai

Rák jegyűként téged az érzelmeid vezetnek. Persze épp ennek köszönhetően nagyon empatikus és megértő a természeted. Gondoskodó és segítőkész vagy, ugyanakkor hajlamos lehetsz a hangulatingadozásra is.
Szerencseszámaid a horoszkóp szerint: 1, 21, 24, 58 és 66 

Az Oroszlán szerencseszámai

Oroszlán jegyűként vezetésre születtél. Kétségtelenül inspirálod és nagyszerűen vezeted a többieket. Néha viszont hajlamos lehetsz picit megfeledkezni magadról, s ilyenkor leuralod a többieket. Végül is, te vagy a király, nem igaz?
Szerencseszámaid a horoszkóp szerint: 6, 24, 39, 59 és 83

A Szűz szerencseszámai

Szűz jegyűként hihetetlenül maximalista típus vagy, ami azzal is járhat, hogy nem érzed elég jónak a környezetedet. Hajlamos lehetsz a kritikára is, ugyanakkor kétségtelen, hogy nálad precízebben, aprólékosabban senki sem végzi a feladatát.
Szerencseszámaid a horoszkóp szerint: 16, 29, 79, 80 és 90

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek legszerencsésebb számai (iStock)

A Mérleg szerencseszámai

Mérleg jegyűként folyamatosan a békére, a harmóniára törekszel. Elképesztően diplomatikus típus vagy. Sokan azt gondolják rólad, hogy nem tudsz dönteni, ami nem igaz, mert tudsz, csak éppenséggel meglehetősen sokáig tart nálad, mire dűlőre jutsz valamiben…
Szerencseszámaid a horoszkóp szerint: 7, 20, 55, 77 és 86

A Skorpió szerencseszámai

Skorpió jegyűként hihetetlenül hűséges és lojális típus vagy. Aki vagy ami mellett elkötelezed magadat, te a végsőkig ki is tartasz. Persze, pontosan ugyanezt várod el a többiektől is, s ha nem kapod meg, könnyedén kiiktatod a másikat az életedből.
Szerencseszámaid a horoszkóp szerint: 27, 29, 45, 53 és 89

A Nyilas szerencseszámai

Nyilas jegyűként végtelen energiával rendelkezel. Te vagy a legoptimistább és legkíváncsibb csillagjegy. Szabadság, önállóság nélkül képtelen lennél élni. S nem is viseled az olyan kapcsolatokat, amelyek elvárásokról, megkötésekről szólnak.
Szerencseszámaid a horoszkóp szerint: 6, 16, 23, 60 és 81

A Bak szerencseszámai

Bak jegyűként kétségtelenül te vagy a legfelelősségteljesebb, a legmegbízhatóbb csillagjegy. Hatalmas önuralom jellemez, de az is biztos, te sosem bocsátasz meg annak, aki hibát követ el ellened.
Szerencseszámaid a horoszkóp szerint: 3, 21, 66, 83 és 84

A Vízöntő szerencseszámai

Vízöntő jegyűként kétségtelenül te vagy a legegyedibb csillagjegy. Új utakat jársz, nem érdekelnek a megszokások, a hagyományok. Remek a problémamegoldó képességed, de az érzelmekkel hadilábon állsz.
Szerencseszámaid a horoszkóp szerint: 17, 40, 46, 61 és 76

A Halak szerencseszámai

Halak jegyűként rendkívül kedves és barátságos ember vagy. Pedig sokszor épp ez okozza a problémát a kapcsolataidban. Jóhiszeműségedet sajnos sokan kihasználják. Picit távolságtartóbbnak, bizalmatlanabbnak kellene lenned a saját érdekedben.
Szerencseszámaid a horoszkóp szerint: 8, 10, 27, 56 és 69

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top