nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek szerencseszáma

Ez a csillagjegyek szerencseszáma

A horoszkóp szerint minden csillagjegynek saját, csak rá jellemző szerencseszáma van.

A horoszkóp szerint a szerencsés napok mellett mindenkinek van egy szerencseszáma is.

Kos

Kos jegyűként te vagy az állatöv első csillagjegye, vagyis tőled indul minden. Nem véletlenül vagy annyira vállalkozó kedvű és kezdeményező típus, hiszen te valóban erre születtél. És mi a szerencseszámod? Biztosan meg sem lepődsz rajta, hogy éppen az 1. Hiába, tényleg vezetésre születtél…

Bika

Minden társaságnak, minden csoportnak szüksége van valakire, aki támogat, összetart, szervez, aki nem vezetni és irányítani akar, hanem picit a háttérbe húzódva könnyíti meg a többiek életét. Bika jegyűként te pontosan ilyen összekötő és nélkülözhetetlen ember vagy. Nem véletlenül a 2 a szerencseszámod a horoszkóp szerint.

Ikrek

Ikrek jegyűként a kommunikáció mestere vagy, összekötsz mindent és mindenkit. Szerencseszámod az 5, amely a tudás egyik szimbóluma is. Folyton és folyamatosan fejleszted, képzed magadat, tanulsz, informálódsz és fejlődsz. És ez a legfőbb földi feladatod.

Rák

Rák jegyűként uralkodó bolygód a Hold, amelyhez mágikus szám kapcsolódik. A 7 az áldozatkészséget is szimbolizálja, mely benned is megvan. Gondoskodó és empatikus emberként valóban különleges feladatra születtél. Használd ehhez a hetes erejét.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként a szerencseszámod a 89. Ebben a számban minden benne van: erő, egyensúly, bölcsesség, igazság, értelem, érzelmek. Téged is ezek az értékek motiválnak az életed során. Legalábbis erre érdemes mostantól törekedned.

Szűz

Szűz jegyűként a te uralkodó bolygód is a Merkúr, ezért a te szerencseszámod szintén az 5. Összekötsz, analizálsz, értékelsz, elemzel. Különleges szellemi képességgel áldott meg a sorsod, nemcsak született bölcsességgel rendelkezel, de folyamatosan törekszel rá, hogy még jobb és jobb lehess abban, amit csinálsz.

Mérleg

Mérleg jegyűként folyamatosan a harmóniára, a szépségre, a békére, az egyensúlyra, a boldogságra törekszel. Nem véletlen, hogy a 6 a szerencseszámod, hiszen a hat pontosan ezeket az értékeket szimbolizálja. Támogat és erősít téged a törekvéseidben.

Csillagjegyek szerencseszáma

(Fotó: Getty Images/Rosa María Fernández Rz)

Skorpió

Skorpió jegyűként mágikus számot kaptál te is a csillagoktól. A 7 misztikus és sejtelmes, számtalan különleges jelentéstartalma van. Te nagyon szívesen kutatod a rejtélyeket, a szemmel nem látható világhoz is erőteljesen vonzódsz. A hetes energiája minden helyzetben segít téged.

Nyilas

Nyilas jegyűként téged a magasabb rendű értékek vonzanak. Erős a hited, valósággal éhezel a tudásra. Nagyon szeretsz világot látni, új kapcsolatokat kötni, megismerni új és egzotikus kultúrákat. A horoszkóp szerint különleges törekvéseidben a 9 támogat a leginkább.

Bak

Bak jegyűként a Szaturnusz bolygó, a legnagyobb tanító uralja az életedet. És te valóban keményen tanulsz és fejlődsz, hogy megfelelhess az életed elvárásainak. A 17 szintén különleges szám, amely az angyalok száma is. Energiájával hegyeket lehetsz képes megmozgatni. 

Vízöntő

Vízöntő jegyűként nagyon egyedi típus vagy. Te nem állsz be a sorba, egyedi utakat, megoldásokat keresel az életedben. A 11 a számmisztikában mesterszám, erejével bármit megvalósíthatsz és elérhetsz az életedben.

Halak

Halak jegyűként nagyon empatikus, mélyen érző típus vagy. Téged is vonz a szemmel nem látható világ, hiszel az álmaidban, és egy sokkal élhetőbb és jobb világ lehetőségében. A 77 valóban hozzád illő mesterszám. Segítségével mindennek a mélyére láthatsz.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top