Horoszkóp

Íme a csillagjegyek különleges szerencseszáma

A horoszkóp szerint minden csillagjegynek saját, csak rá jellemző szerencseszáma van. Nos, melyik lehet a tiéd? És miért fontos ez a szám az életedben? Máris beavatunk az izgalmas részletekbe.

Talán nincs is ember, akinek ne lenne legalább egy szerencseszáma. És ennek a számnak egész életedben különleges jelentősége van. Talán tényleg szerencsét is hoz neked számtalan alkalommal. Lehet ez a születésed napja, a házszám, ahol laksz, az autód rendszáma és végtelen más variáció. Nos, a horoszkóp szerint a szerencsés napok mellett mindenkinek van egy szerencseszáma is. Hogy melyik a tiéd? Csillagjegyednél minden kiderül.

A Kos

Kos jegyűként te vagy az állatöv első csillagjegye, vagyis tőled indul minden. Nem véletlenül vagy annyira vállalkozó kedvű és kezdeményező típus, hiszen te valóban erre születtél. És mi a szerencseszámod? Biztosan meg sem lepődsz rajta, hogy éppen az 1. Hiába, tényleg vezetésre születtél…

A Bika

Minden társaságnak, minden csoportnak szüksége van valakire, aki támogat, összetart, szervez, aki nem vezetni és irányítani akar, hanem picit a háttérbe húzódva könnyíti meg a többiek életét. Bika jegyűként te pontosan ilyen összekötő és nélkülözhetetlen ember vagy. Nem véletlenül a 2 a szerencseszámod a horoszkóp szerint.

Az Ikrek

Ikrek jegyűként a kommunikáció mestere vagy, összekötsz mindent és mindenkit. Szerencseszámod az 5, amely a tudás egyik szimbóluma is. Folyton és folyamatosan fejleszted, képezed magadat, tanulsz, informálódsz és fejlődsz. És ez a legfőbb földi feladatod.

A Rák

Rák jegyűként uralkodó bolygód a Hold, amelyhez mágikus szám kapcsolódik. A 7 az áldozatkészséget is szimbolizálja, mely benned is megvan. Gondoskodó és empatikus emberként valóban különleges feladatra születtél. Használd ehhez a hetes erejét.

Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként a szerencseszámod a 89. Ebben a számban minden benne van: erő, egyensúly, bölcsesség, igazság, értelem, érzelmek. Téged is ezek az értékek motiválnak az életed során. Legalábbis erre érdemes mostantól törekedned.

A Szűz

Szűz jegyűként a te uralkodó bolygód is a Merkúr, ezért a te szerencseszámod szintén az 5. Összekötsz, analizálsz, értékelsz, elemzel. Különleges szellemi képességgel áldott meg a sorsod, nemcsak született bölcsességgel rendelkezel, de folyamatosan törekszel rá, hogy még jobb és jobb lehess abban, amit csinálsz.

Melyik a különleges szerencseszámod a horoszkóp szerint? (iStock)

A Mérleg

Mérleg jegyűként folyamatosan a harmóniára, a szépségre, a békére, az egyensúlyra, a boldogságra törekszel. Nem véletlen, hogy a 6 a szerencseszámod, hiszen a hat pontosan ezeket az értékeket szimbolizálja. Támogat és erősít téged a törekvéseidben.

A Skorpió

Skorpió jegyűként mágikus számot kaptál te is a csillagoktól. A 7 misztikus és sejtelmes, számtalan különleges jelentéstartalma van. Te nagyon szívesen kutatod a rejtélyeket, a szemmel nem látható világhoz is erőteljesen vonzódsz. A hetes energiája minden helyzetben segít téged.

A Nyilas

Nyilas jegyűként téged a magasabb rendű értékek vonzanak. Erős a hited, valósággal éhezel a tudásra. Nagyon szeretsz világot látni, új kapcsolatokat kötni, megismerni új és egzotikus kultúrákat. A horoszkóp szerint különleges törekvéseidben a 9 támogat a leginkább.

A Bak

Bak jegyűként a Szaturnusz bolygó, a legnagyobb tanító uralja az életedet. És te valóban keményen tanulsz, és fejlődsz, hogy megfelelhess az életed elvárásainak. A 17 szintén különleges szám, amely az angyalok száma is. Energiájával hegyeket lehetsz képes megmozgatni. 

A Vízöntő

Vízöntő jegyűként nagyon egyedi típus vagy. Te nem állsz be a sorba, egyedi utakat, megoldásokat keresel az életedben. A 11 a számmisztikában mesterszám, erejével bármit megvalósíthatsz, és elérhetsz az életedben.

A Halak

Halak jegyűként nagyon empatikus, mélyen érző típus vagy. Téged is vonz a szemmel nem látható világ, hiszel az álmaidban, és egy sokkal élhetőbb és jobb világ lehetőségében. A 77 valóban hozzád illő mesterszám. Segítségével mindennek a mélyére láthatsz…

(via mind waft)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top