nlc.hu
Horoszkóp

Szerencse éri ezt a 3 csillagjegyet a héten

Szerencse éri ezt a 3 csillagjegyet a héten

Szuper szerencsés fordulatok várnak rájuk a horoszkóp szerint.

Kos

Az elmúlt hetekben sem volt okod panaszra, de mostantól még szuperebb lehetőségekre számíthatsz. Egyre jobb napok várnak rád, bármit elérhetsz, amit kitalálsz magadnak. Öröm, boldogság, szerelem, flört jellemzi a hetedet, és most tényleg az a legfontosabb, hogy élj meg minden jót, amit az élet felkínál neked. Vajon mi az, amire oly régóta vágysz, de eddig még sosem engedted meg magadnak? Itt az ideje az önfeledt szórakozásnak.

Csillagjegyek és a szerencse

(Fotó: Getty Images)

Rák

Ha szerelemre, párkapcsolatra vágysz, legyél minél nyitottabb az ismerkedésre. Ha párkapcsolatban élsz, a párod is észreveszi a vonzerődet, a különleges kisugárzásodat. A nyár a felhőtlen öröm és boldogság időszaka és neked végre ideje lenne megengedi magadnak a valódi szerelmet és szeretetet… 

Oroszlán

Talán magadat is megleped ezen a héten. Közeleg a születésnapod, ez az időszak most kizárólag rólad szól. Legyél minél magabiztosabb, érezd, hogy az élet és a bolygók neked kedveznek. Talán kicsit érzékenyebb is leszel, mint általában, de most még ez sem szegi a jó kedvedet. Kihozhatod magadból a legtöbbet, a legjobbat, és persze arra is rájöhetsz, mennyire szerethető és pozitív ember vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top