nlc.hu
Baba

Meddőnek hitték, teherbe esett a 39 éves nő

A petefészek-eltávolító műtétjére készült, ekkor derült ki, hogy várandós a 39 éves nő

A brit házaspár két évtizede szeretett volna saját gyermeket, végül akkor történt meg a csoda, amikor már lemondtak róla...

A brit Caroline Darlington 2001-ben, 19 évesen ment feleségül 9 évvel idősebb párjához, Royhoz és egy évvel később úgy döntöttek, szeretnének közös gyermeket. Hiába próbálkoztak azonban, a fiatal nőnek nem sikerült teherbe esnie. Az azóta eltelt két évtized folyamán a feleség több termékenységi kezelésen is átesett és a lombikprogrammal is megpróbálkoztak, mindhiába. 2015-ben lemondtak arról, hogy saját gyermekük születhet és örökbe fogadtak egy akkor 10 hónapos kisfiút, akivel úgy érezték, a családjuk végre teljessé vált.

2016 karácsonyán azonban Caroline rosszul lett: petefészek-cisztát és endometriózist diagnosztizáltak nála. A fájdalmai az idők folyamán egyre elviselhetetlenebbekké váltak, ezért tavaly orvosaival egyeztetve úgy döntött, eltávolíttatja a petefészkeit. A beavatkozásra készülődve szeptemberben ultrahangos vizsgálatot végeztek rajta, ekkor derült ki, hogy 16 hetes terhes.

Caroline, Roy és a kis Jorge

Caroline, Roy és a kis Jorge (Fotó: Profimedia)

„A hasam nőni kezdett, de azt hittem, csak a ciszta nagyobbodott meg. Emlékszem, arra gondoltam, mit fog mondani a férjem. Néhány napig teljes sokkban voltunk. Úgy éreztük, csoda történt” – mesélte Caroline.

A 39 éves kismama idén március 29-én egészséges kisfiúnak adott életet, aki a Jorge nevet kapta.

„Hálásak vagyunk az áldásunkért és szeretnénk, ha minden ember tudná, hogy soha nem szabad feladni a reményt” – fogalmazott a boldog anya.

via

Még több csodababa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top