nlc.hu
Baba

A kettős kialakítású paplan alatt együtt alhat, aki a hideget szereti, de az is, aki a hőséget

Véget vet az alvás közbeni huzavonának a különleges paplan

Végre mindenki úgy alhat, ahogy szeretne.

Az együtt alvó párok közül bizonyára sokan ismerik azt a jelenséget, amikor az egyik félnek melege van a takaró alatt, míg a másik épp, hogy nagyon fázik. Ilyenkor elindul a paplan lehuzigálása a másikról, a végén pedig általában az egyik fél arra ébred, hogy már jó ideje takaró nélkül hevert az ágyon.

Ezen próbál változtatni a Twovet nevű paplan, amelynek lényege, hogy két külön részre van felosztva, így az is jól alhat alatta, aki a hűvösebbet szereti, meg az is, aki egy szaunában is úgy aludna, mint a tej. A megoldás annak is jól jöhet, aki éjszaka sokat izzad, a hűvös rész ugyanis nem ejti csapdába a testhőt, így nem arra fogunk ébredni, hogy csavarni lehet a pizsamánkból a verejtéket.

A pontos neve Twovet Dual Heating and Cooling Couples Comforter, a működési elve pedig pofonegyszerű: bár egy darabból áll, mégis két külön részből varrták össze. Az egyik fele vékony, légáteresztő, így kellemes hűvösben alhat, aki ezt szereti, míg a másik vastag, pihe-puha és jó meleg, hogy a pár fázósabb fele is édesen szendereghessen.

Erre a paplanra van szükségetek, ha folyton lehúzzátok egymásról a takarót

A Twovet paplan egyik fele kellemesen hűvös, a másik finom meleg (Fotó: Thetwovet.com)

A Twovet takarókat ráadásul hipoallergén anyaggal töltik meg, így a legérzékenyebb bőrrel sem lesz részünk kellemetlen meglepetésben. Különleges kialakításának köszönhetően pedig a paplan nem csúszkál össze-vissza éjszaka, így nem kell állandóan magunkra igazítani alvás közben.

A paplanért 199 dollárt kell fizetni, ez bő 56 ezer forintnak felel meg, ami komoly pénz egy takaróért, de az ezért vásárolt nyugodt, felhőtlen alvás élménye megfizethetetlen.

Még több alvás az nlc-n:

  • Utolért a coronasomnia: egyre többen nézzük a plafont éjjel ahelyett, hogy aludnánk
  • Délutáni szundi potom félmillió forintért? Ez szó szerint álommunka!
  • 13 napig aludt egyfolytában az élő Csipkerózsika

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top