nlc.hu
Baba

18 hetes terhesen indult az olimpiai válogatón

Gömbölyödő pocakkal, 18 hetes terhesen indult az olimpiai válogatón

Az amerikai Lindsay Flach terhessége 18. hetében indult a hétpróba olimpiai válogatóján.
Lindsey Flach

Egy amerikai nő 18 hetes terhesen vett részt az olimpiai válogatón, mert minden vágya az volt, az Egyesült Államok csapatával ott lehessen a tokiói játékokon hétpróbában.

Az oregoni válogatóról készült felvételen látszik, hogy Lindsay Flach gömbölyödő pocakkal indult a versenyen:

A várandós sportolót dicsérték és ünnepelték a hozzászólók a neten. Nemcsak azért, mert terhesen versenyzett az olimpiai indulásért, hanem mert mindezt rekordokat döntögető hőségben tette.

Arról nem is beszélve, hogy a hétpróba az egyik legkeményebb versenyszám, amelyben 100 méteres gátfutás, magasugrás, súlylökés, 200 méteres síkfutás, távolugrás, gerelyhajítás, 800 méteres síkfutás szerepel.

Flach a terhesség 12. hetéig elég rosszul érezte magát, de a válogató előtt három héttel jobban lett, és tudott edzeni. Arra készült, hogy minden versenyszámot végigcsinál, de végül a 800 méteres síkfutást 100 méter után elővigyázatosságból feladta. A kitartása és a teljesítménye azonban így is lenyűgöző!

Lindsay egyébként úgy tervezte, hogy az olimpia után vállal gyereket, de a pandémia felülírta az elképzeléseket, mivel egy évvel elhalasztották a tokiói nyári játékokat.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Instagram/Lindsey Flach)

Edzés terhesen:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top