nlc.hu
Baba

Rúzsa Magdi koncertjét elmosta az eső

Rúzsa Magdi: “A szívem megszakadt” – szomorúan vallott félbeszakadt koncertjéről a hármasikrekkel várandós énekesnő

Rúzsa Magdi kétszer is megpróbálta, de túl veszélyes volt.

Rúzsa Magdi nem tudta megtartani a koncertjén Vásárosnaményban, annyira szakadt az eső. A hármasikrekkel várandós énekesnő nagyon szomorú a történtek miatt. Annak viszont örül, hogy pár dalt még sikerült együtt énekelnie a közönséggel, mielőtt lecsapott volna a zivatar.

Rúzsa Magdi,

Rúzsa Magdi ígéri, bepótolja a félbeszakadt koncertjét – Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Vásárosnamény! Nagyon sajnálom, hogy az eső így elbánt velünk. Kétszer is megpróbáltuk, de a színpad a beverő eső miatt életveszélyessé vált. Persze ilyenkor titeket is féltenek a szervezők. Mi mindent megtettünk és ti is. Mélységes tisztelet nektek, hogy a zuhogó esőben is kitartottatok. Legalább néhány dalt együtt énekeltünk. A szívem megszakadt miattatok amikor kimondták, hogy ennek a koncertnek itt a vége. Visszajövünk még! Köszönöm a sok áldást! Míg újra találkozunk” – posztolta ki közösségi oldalára Rúzsa Magdi, aki a várandóssága miatt – orvosi ajánlásra – novembertől kórházba vonul.

Olvass még Rúzsa Magdiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top