nlc.hu
Baba

Kígyót húzott a 2 éves kisfiú

A farkánál fogva húzta arrébb az óriási kígyót a 2 éves kisfiú

A krokodilvadász Matt Wright 2 éves kisfia korán kezdi az ismerkedést a vadállatokkal.
A farkánál fogva húzta arrébb az óriási kígyót a 2 éves kisfiú

Matt Wright ausztráliai állatbefogó és krokodilvadász korán elkezdte átadni azt a tudását a kisfiának, hogy a legijesztőbb állatoktól se féljen.

Egy Instagramra feltöltött videón az látszik, hogy a 2 éves, még pelenkás kisfiú khakiszínű szafariruhában küzd egy többméteres kígyóval. A Banjo nevű gyerek a farkánál fogva húzza a hüllőt, majd egy kicsit elbizonytalanodik, odaszalad az apukájához, majd újra megfogja a kígyó farkát.

Bár a videóból nem derült ki, hogy milyen kígyófajról van szó, laikusként nem úgy nézett ki, mint amelyik veszélyes lenne, és bárkit megtámadna.

A videó nagyon megosztotta a kommentelőket. Volt, aki szerint nagyon szép dolog, hogy Wright arra tanítja a kisfiát, hogy ne féljen az állatoktól, hanem tisztelje őket és bánjon velük szépen. Más viszont azt írta, hogy a gyerek még túl kicsi ahhoz, hogy különbséget tudjon tenni a kígyófajok között, ezért előfordulhat, hogy legközelebb egy mérges kígyóval is ugyanígy fog bánni.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Instagram/mattwright)

Kígyók az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top