nlc.hu
Baba

A Mészáros Csoport díja

Díjazták Mészáros Lőrinc cégét

Dr. Várkonyi Andreával közösen vette át az oklevelet.
Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

A Mészáros Csoport High-Tech Suli Programjával elnyerte a „Legjobb CSR Programért” díjat és az ezzel járó védjegyhasználatot az idei CSR Hungary Díj pályázatán. Az elismerést Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea vette át a fővárosi Marriott Hotelben kedd este rendezett CSR Hungary Díjátadón – közölte a Mészáros Csoport. Az ugyancsak a Mészáros Csoporthoz tartozó Takarékbank Zrt. a „Legjobb környezetifelelősség-vállalásért”, a KALL Ingredients Kft. pedig a „Legjobb innováció a körkörös gazdaságért” kategóriában kapott elismerést.

A CSR Hungary 2006 óta a vállalati felelősség és fenntarthatóság (CSR) vezető fóruma, amelynek célja a többi között a fenntartható és felelős üzleti megoldások elősegítése a hazai vállalkozások körében. Idén 14. alkalommal, mintegy  kilenc kategóriában hirdették ki a Magyar Üzleti Felelősség Díjakat. A Mészáros Csoport hátrányos helyzetű térségek iskoláit digitális eszközökkel felszerelő programja elnyerte a „Legjobb CSR Programért – Közös ügyek, közös  felelősség” díjat és az ezzel járó védjegyhasználatot.

A High-Tech Suli program keretében eddig 15 tanterem átadása történt meg, köztük az országban elsőként egy fogyatékkal élők számára fenntartott oktatási intézményben. A Mészáros Csoport eddig több mint 500 millió forintot költött a programra – áll a közleményben.

Várkonyi Andreának pedig nemsokára önsegítő pszichológiai könyve jelenik meg – ezt meg már csak mi tesszük hozzá.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top