nlc.hu
Sztárok

Ezen a jachton pihentek Várkonyi Andreáék

Nézz szét a luxusjachton, ahol Várkonyi Andi és Mészáros Lőrinc is pihent!

A magyar elit több tagja is ezen a luxusjachton engedi ki a fáradt gőzt.

Pár héttel ezelőtt mi is megírtuk, hogy az egyik online portál lelkes olvasója lencsevégre kapta Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát, ahogy Dél-Olaszországban andalognak kézen fogva. A házasodni készülő pár a 24.hu információi szerint a Nápolyban állomásozó Lady Mrd luxusjacht fedélzetén folytatták útjukat, amivel körbejárták a környéket. Mészáros már többször utazott ezen a hajón, tavaly pedig Szíjjártó Péter külügyminiszter is ezen a jachton kapcsolódott ki a családjával. 

A 168 óra összeszedett pár infót a kivételes külsejű luxusjachtról: a hatmilliárd forint értékű luxusjachtot persze bárki kibérelheti, főszezonban például heti 66 millió forintért. A 2015-ben épült, 42 méter hosszú hajó 5 hálószobájában 10 vendég fér el, akik teljes kényelméről egy 7 fős személyzet gondoskodik. A legfelső szinten található napozóteraszon egy jacuzzi és egy üvegfalú úszómedence áll az utasok rendelkezésére. A fotókat ide kattintva lehet megtekinteni.

A milliárdos NER lovag eljegyezte a műsorvezetőt

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc (Fotó: nlc illusztráció)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top