nlc.hu
TV-sztárok

L.L. Junior aláírta a petíciót Hopp Csilla védelmében

L.L. Junior volt felesége, Hopp Csilla mellé állt, hogy megvédje

Három héttel ezelőtt a rendőrség befejezte a nyomozást Hopp Csilla és L.L. Junior kisfia ügyében, most pedig a zenész a volt felesége mellé állt, hogy megvédje az asszonyt.

A gázolás ügyében folytatott nyomozást nemrég lezárták, ez újra felkavarta a gyászoló Hopp Csillát. Ahogy volt párját, L.L. Juniort is, aki sokáig Csillát okolta a balesetért, mára viszont a védelmére kelt, és minden erejével azon van, hogy volt szerelme elkerülje a börtönbüntetést.

L.L. Juior és Hopp Csilla a kisfiúk temetésén is egymás támaszai voltak

L.L. Juior és Hopp Csilla a kisfiúk temetésén is egymás támaszai voltak (Fotó: smagpictures)

„Az ügyészség fog dönteni róla, hogy a rendőrség javaslatára vádat emelnek-e ellene, de Csilla semmiképp sem fog börtönbe kerülni, azt gondolom, méltánytalan és méltatlan lenne hozzá” – nyilatkozta a Story magazinnak Hopp Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor. A zenész azonban szeretne biztosra menni és maga eszközeivel a volt feleségét támogatja. Korábbi ígéretéhez híven az Árva Szülők Alapítvány petíciót indított, hogy Csillát ne ítéljék el, mivel a gondatlan emberölést egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethetik.

„Felkérjük az ügyészséget, hogy gondolja át a történtek súlyát a szülő az anya kínszenvedését méltányolva! Egy anya, aki végignézi gyermeke halálát a kezdettől a végéig, az megkapja a sors legnagyobb büntetését! Ennél nagyobb életre szóló kín nem is létezik! Ebből nincs gyógyulás! Örökké kísért, egy életen át!” – olvasható a petícióban, és sokan arra voltak kíváncsiak, L.L. Junior vajon tényleg aláírja-e. Most a Borsnak nyilatkozott a zenész, és mint elmondta: ő már aláírta, ahogy ígérte és arra kér minden jóérzésű embert, hogy kövesse a példáját. Az énekes ezzel megtette az első lépést afelé, hogy megóvja a nagyobbik gyereke anyját és hogy megegyezzenek Lacika közös felügyeletéről is.

L.L. Junior és Hopp Csilla igyekeznek talpra állni: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top