nlc.hu
Baba

Egy éven belül kétszer szült az amerikai nő

Sokkolta az édesanyát, hogy alig néhány héttel a szülése után ikrekkel lett terhes

Shaylee Bush egy éven belül kétszer szült, és három gyereke született.
Shaylee Bush

A legtöbb anya az első gyereke születése után nem azzal van elfoglalva, hogy rögtön a következő szülését tervezgesse, hiszen időbe telik megszokni az anyaságot, és össze kell csiszolódni a babával is. Shaylee Bushnak és a férjének, Mykelnek azonban a sors nem túl sok időt adott az összecsiszolódásra. Lányuk, Haisley születésének nagyon örültek, ugyanis előtte Shaylee átesett egy vetélésen. Még idejük sem volt megszokni, hogy már hárman vannak, amikor kiderült: a nő ismét gyereket vár, ráadásul egyszerre kettőtírja a Metro.

Mint kiderült, Shaylee alig két hónapja volt otthon, amikor teherbe esett az ikerlányokkal, és tizenegy hónappal az első szülése után megszülte Harlow-t és Oaklynt is. A lányok úgy „csúsztak be” a képbe, hogy amint a szülés után lehetett nemi életet élni, Mykel és Shaylee ismét belevetették magukat, a lányok pedig gyorsan megfogantak. Haisley-t 2018 novemberében, a két ikerlányt pedig 2019 októberében szülte meg. Shaylee kis híján 18 hónapon keresztül egyfolytában terhes volt, csak hathétnyi szünetet engedélyezett neki az élet. Ebből a legnehezebb az utolsó néhány hónap volt az ikerterhességgel. A szülése után egy kisebb operációra is szükség volt, mivel az ikrek kihordása annyira megviselte a testét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top