nlc.hu
Baba

Hajcsatot házra cserélt

Egy nő kevesebb, mint 2 év alatt házra csereberélt egy hajcsatot

Ezt nekünk is ki kell próbálnunk!

Hivatalosan is befejeződött egy San Francisco-i nő küldetése, hogy egyetlen hajcsatot házra cseréljen. A 30 éves Demi Skipper 28 csere után teljesítette a kihívást.

A ház megszerzéséhez Skipper elcserélt egy napelemes lakókocsit, amit Kanadából kapott. A 79 800 dollár értékű ház a Tennessee állambeli Clarksville-ben található, körülbelül 45 percre Nashville-től. A ház két hálószobával, egy fürdőszobával és egy hátsó udvarral rendelkezik, a felső részét fel kell újítani. A nő januárban beköltözik férjével és kutyájával, hogy elkezdjék a felújítást.

De honnan jött az ötlet és hogyan valósult meg ez a hihetetlen teljesítmény? 2020. májusában Skipper a világjárvány idején otthoni karanténba került, amikor megnézett egy TEDx-beszélgetést a YouTube-on Kyle MacDonald bloggerrel, aki 2005-ben egy piros gémkapocs elcserélésével számos üzletet kötött, amíg nem jutott egy házhoz. Skippert ez arra ösztönözte, hogy ő sem szokványos úton jusson lakástulajdonhoz, és létrehozta a TikTok fiókot @trademeproject néven, hogy dokumentálja utazását. A fióknak jelenleg 5 millió követője van, és több mint 60 millió kedvelője.

Nő a háza előtt

Fotó: Instagram/Trade Me Project

A kezdetekkor Skipper két feltételt szabott: nem költhet pénzt, és nem kereskedhet senkivel, akit ismer. Skipper kereskedése egy hajtűvel kezdődött, de a csere útján jutott egy iPhone 11 Pro Max-hoz, egy 2008-as Dodge Caravan-hoz, egy MacBook Pro-hoz, egy elektromos kerékpáros élelmiszerkocsi hibridhez is. 25. számú csereügylete egy exkluzív Chipotle Celebrity kártya volt, amely egy évre korlátlan éttermi fogyasztást biztosít a felhasználóknak 20 000 dollárig. Végül nagy nehézségek árán ezt a kártyát is sikerült elcserélnie egy napelemes lakóautóra, de a COVID-19-hez kapcsolódó határzárak miatt az utolsó előtti kereskedelem csaknem 5 hónapig tartó folyamattá vált, hogy a kocsit az Egyesült Államokba szállítsák Kanadából.

Az utolsó üzlete egy tennessee-i nővel volt, akinek számos háza van egy kisvárosban. Őt érdekelte a kocsi, ezért adott végül egy házat.

Útja végén azt mondta Skippel, hogy azt tervezi, újrakezdi, és megtanít másokat, hogyan kezdjék el saját kereskedési kalandjaikat.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top