nlc.hu
Baba

Friss fotón Justin Timberlake és Jessica Biel fiai

Titokzatos fotót posztolt két fiáról Jessica Biel és Justin Timberlake

Az első titokzatos fotó Jessica Biel és Justin Timberlake 15 hónapos fiáról.

„Köszönöm a srácaimnak…Boldog Karácsonyt mindenkinek!” – írta ki Jessica Biel ahhoz a fotóhoz, amit az ünnepek alatt posztolt az Instagramra. A kép azért nagyon érdekes, mert hosszú hónapokig egyáltalán nem beszéltek arról férjével, Justin Timberlake-kel, hogy megszületett a második gyermekük.

A kétszeres Golden Globe-jelölt színésznő nagyon őszinte, egyben igencsak titokzatos családi fotót közölt a közösségi oldalán. Ő és Justin Timberlake nagyon következetesek abban, hogy nem, vagy csak ritkán mutatják meg a gyermekeik arcát, de az elmúlt 15 hónapban még egyáltalán nem is láthattuk a kisebbik gyereküket. Biel idősebb fia, Silas már hétéves lesz, öccse, Phineas pedig 15 hónapos. 

A fotó alatt sorra jelentek meg a hírességek kommentjei is. Így például Melanie Lynskey színésznőé, aki a hamarosan debütáló Candy című sorozatban játszik együtt Biellel: „Boldog Karácsonyt nektek is! Nagyon hiányoztok!” – írta. 

Biel és Timberlake még 2012 őszén fogadtak örök hűséget egymásnak, és bár az elmúlt évek alatt volt, hogy megingott a kapcsolatuk, jövőre ünneplik a 10. házassági évfordulójukat.

Jessica Biel és Justin Timberlake esküvője

Jessica Biel és Justin Timberlake esküvője a Hello címlapján

A színésznő arról számolt be idén, hogy a Covid miatta lezárások őket is próbára tették. „Azt hiszem, egy ponton rájöttünk, hogy csak sodródni lehet az árral, és rugalmasnak maradni az adott helyzethez. Az otthoni feladatokat pedig egy ilyen helyzetben meg kell osztani, különben a házaspár egyik tagja viszonylag hamar kiég”– magyarázta Biel egy interjúban idén júliusban. A család egyébként idén Montanaba költözött, hogy távol legyenek Los Angeles nyüzsgésétől.

És azt hallottad, hogy?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top