nlc.hu
Baba
Kiesett a szeme szülés közben

Kiesett egy nő szeme szülés közben

Nagy nyomást érzett a bal szemében, később kiderült, hogy nagyobb a baj, mint hitte.

A 23 éves Bethany Collins a lányával vajúdott, amikor egy olyan szintetikus hormont kapott, ami összehúzódásokat okoz és felgyorsítja a szülést. Ennek ellenére Collins méhszája még mindig nem nyílt meg, végül az epidurális érzéstelenítés mellett döntött. Minden erejével azon volt, hogy megszülessen a baba, amikor erős nyomást érzett a bal szemében.

@clydestinks69 My doctor said, “wow, I’ve never seen this happen before! 🧐🤨” but now I have miss Phoebe 💗 & yes, my eye went back 6 weeks later 🥳 #greenscreen #fyp #babiesoftiktok #pregnanttiktok #pregnant ♬ original sound - 🍄

„Egy pukkanást hallottam, és megkérdeztem az orvost, hogy a szemem a fejemben van? Azt mondta, igen, de kinyitottam a szememet és minden homályos volt. Iszonyatos nyomást éreztem a bal szememnél, de harmadszor is löktem és világra jött” – idézi a Mirror cikkét a 24.hu.

Bethany Collins

Fotó: TikTok

Tíz perccel később a szeme tovább kilökődött, a helyzet pedig másnapra csak még rosszabb lett. A szemész megerősítette, hogy még sosem látott ilyet, de végül arra jutottak, hogy várnak, hátha javul a helyzet. Két héttel később már sokkal jobb volt, ám hat hétbe telt, mire teljesen megjavult. „A dolgok most nagyszerűek, mert van egy csodálatos két hónapos kislányom és két normális szemgolyóm” – mondta Collins.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top