nlc.hu
Baba

4,5 kilós baba született

Azt gondolta, átlagos gyereke lesz, 4,5 kilós óriásbébinek adott életet

Ezzel ugyan nem döntött rekordot, de minden elismerésünk érte.
Újszülött talpa

A TikTok-on osztotta meg nem mindennapi szülésélményét Aleis, aki még a szülőszobán is azt gondolta, hogy egy teljesen átlagos csecsemőnek fog életet adni. A meglepetés ezután jött, a baba kicsivel több, mint 4,5 kilóval jött a világra, és ezzel alaposan meglepte az anyukáját. 

Ahogyan Aleis a bejegyzésénél írja, ugyan kapott epidurális érzéstelenítést, ám az egész szülést érezte, hozzátéve, hogy nyilván minden pillanata megérte a végén, mikor a kezében tarthatta a vasgyúró óriásbabáját

@xx.aleis 🤣 idk why I got an epidural aswel because I felt every inch of pain! Smh .. it was all worth it at the end 🥰 my chunky babe #pregnancy #inducelabor #epidural #babygirl ♬ original sound - xx.aleis

A videót imádja a TikTok közössége, rengeteg anyuka fejezte ki a szolidaritásukat is Aleis iránt. Ugyanakkor volt, aki még erre is rá tudott kontrázni. 

Átlagos babára számítottam, megindították a szülést, 5,11 kilogramm volt” – írta egyikük, valaki más pedig még ezt is felülmúlta. „Az enyém 5,6 kilóval jött világra, szóval mélyen átérzem.” 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top