nlc.hu
Baba

Ledöbbennek az emberek az óriásbébin

Akkora babája született az anyukának, hogy az emberek nem akarják elhinni, hogy az ő gyereke

Bár mindkét szülő vékony és egyáltalán nem túl magas, kisfiuk, Atlas mégis extra méretű baba lett. Annyira, hogy az anyukának néha nem akarják elhinni, hogy az ő gyereke.
Óriásbébi és az anyukája

Nabille McHugh TikTok oldala leginkább annak köszönheti a forgalmát, hogy az emberek folyton rácsodálkoznak arra, hogy egy ilyen pici nőnek ekkora babája született. A videókon ugyanis jól látszik, hogy a bébi simán van akkora, mint az édesanyja teljes felsőteste – derül ki a Sun cikkéből.

Anyukája a netes kommentelők cikizése után mindig megvédi a babáját, és elmondja, hogy talán tényleg óriási, de a lényeg az, hogy teljesen egészséges. Cipelni azonban nem lehet könnyű, ugyanis már most kis híján eléri a tizenhárom kilót – persze ennél kevesebbel született. Egyesek azzal viccelődtek, hogy ha így folytatja, mindjárt felnőtté válik, és lakbért kell fizetnie a szüleinek, sőt volt, aki azt is megjegyezte, hogy úgy néz ki, mint aki harminc nap múlva már felnőtt lesz. Pedig a kis Atlas mérhetetlenül cuki, csak az emberek szeretnek gonoszkodni. Főképp online.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top