nlc.hu
Baba

Óriásbabája miatt piszkálják az anyát

Óriásbabája miatt piszkálják az anyát

A nőt azért kritizálják a kommentelők, mert a 10 hónapos kisfia nagyobb az átlagnál.
Édesanya a nagyra nőtt 10 hónapos kisfiával

Egy édesanyát állandóan piszkálnak a neten, mert 10 hónapos kisbabája jóval nagyobb, mint a hasonló korú gyerekek.

A háromgyermekes Alex Priego gyakran oszt meg videókat a duci kisfiáról. Állandó téma, hogy milyen nagy és pufók a kisfiú, és az édesanyja igyekszik viccesen felfogni a különleges helyzetet.

@abeautyfamily #answer to @spidermark790 Kason’s first viral video 😂 #babyvideo #chunkybaby #viralbaby ♬ original sound - Alexa Priego

Ám rengeteg rosszindulatú kommentet kap, amelyekben a legtöbben azt vágják a fejéhez, hogy túleteti a gyereket, és aggódnak a kicsi miatt. Volt, aki azt írta: „nem tudsz meggyőzni arról, hogy nem lehet túletetetni a babákat”.

Ma már háromszor estek nekem a babám mérete miatt

– mondta az egyik videóban Alex.

Szerencsére a legtöbben kedvesen írnak az imádni való kisfiáról. „A babáknak pufóknak kell lenniük! Ez a kisfiú megértette a feladatot” – áradozott egy hozzászóló az egyik videó alatt.

Az óriásbabák nem is olyan ritkák, mint gondolnánk. Nemrégiben egy törékeny anyáról írtunk, akinek a 7 hónapos ikerlányai már majdnem 10 kilót nyomnak. Az mondjuk már elég különleges, hogy egy nő 14 kilós óriásbabának adott életet Arizonában.

(Metro)

(Kiemelt kép: TikTok/abeautyfamily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top