nlc.hu
Baba

Óriási ikerbabái vannak a törékeny anyának

Óriási ikerbabái vannak a törékeny anyának

Még csak 7 hónaposak az ikerlányok, de majdnem 10 kilót nyomnak.
Óriási ikerbabái vannak a törékeny anyának

Alexis LaRue hatalmas megdöbbenést okozott a követői körében, hogy milyen gyorsan nőnek az ikerlányai: Camila és Elena hét hónapos korukra megtriplázták a születési súlyukat, és most már több mint 9,5 kilogrammot nyomnak.

A Minnesotában élő 22 éves anyának sokáig eszébe sem jutott, hogy nagyok lennének a gyerekei, csak a kommentek hatására tudatosult benne, hogy valóban óriásbébik a lányai. Majdnem 50 milliószor játszották le azt a videót, amelyen jól láthatók a 7 hónapos lányok az anyukájuk karjában:

Alexis terhessége előtt 49 kilót nyomott, aztán a várandóssága 38. hetére 82 kilóra nőtt a súlya. Az ikerlányok idén márciusban születettek, Camila 2,89 kilóval, Elena 2,92 kilóval, most pedig már közelítenek a 10 kilóhoz.

A lányok édesapja, a 23 éves Leo Mejia 180 centiméter magas, ami egyáltalán nem extrém, ezért igencsak meglepte a családot az ikrek tekintélyes termete. A lányok már most 12-18 hónaposaknak való ruhákat hordanak, és gyorsan kinövik a ruháikat.

A fiatal anya persze rendszeresen megkapja a vádat, hogy túleteti a gyerekeket, de azt állítja, hogy a védőnő szerint minden rendben van az ikrek méreteivel, egyszerűen csak gyorsan nőnek.

(Metro)

(Kiemelt kép: Instagram/_themejiafamily)

Óriásbébik az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top