nlc.hu
Baba

Rúzsa Magdi a szülés után

Videón mutatta meg magát a két hónapja szült Rúzsa Magdi, a kislánya is beleszólt a felvételbe

Az énekesnő kiteljesedett az új szerepben.

Február elején születtek meg Rúzsa Magdi hármas ikrei, a hónap végén pedig már haza is vihették a babákat. „Tényleg nagyon nagy boldogság ez, egy egészen más állapot, amely mindent felülír. Naphosszat gyönyörködök bennük. (…) Nagyon szép, aranyos, jó kisbabák, szépen fejlődnek” – mondta a babák születése után pár héttel az énekesnő.

Rúzsa Magdi

Fotó: Instagram

Rúzsa Magdi minden évben ott van a Richter Anna Díj átadásán, azonban érthető okokból ezúttal nem tudott személyesen megjelenni a rendezvényen. Egy videóban üzent a résztvevőknek. „Most nem tudok ott lenni. Részben sajnálom, részben egyáltalán nem. Egy szép dolog az, ami itthon tart, három pici babám született nemrégiben. Még nem tudok annyit mozogni, hiszen 0-24-ben szükségük van rám. Nagyon szépen zajlik az élet, Lujzi, Keve és Zalán nagyon cukik, szépen fejlődnek és egészségesek, mint a makk. Szép velük az élet. Nagyon más, sokkal több és élvezem, amiben éppen vagyok, de vágyom arra is, hogy mocorogni is lehessen – részletezte az énekesnő, amikor a kislánya belegügyögött a videóba.

„Hopp, van egy jelentkezőnk, közben Lujzi úgy döntött, hogy beleszól ebbe a videóba” – reagált Rúzsa Magdi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top