nlc.hu
Baba

Ronaldo elhunyt kisfiára emlékezett a gólja után.

Ronaldo visszatért a pályára, szívszorító gesztussal emlékezett meg elhunyt kisfiáról

Cristiano Ronaldo elhunyt kisfiának ajánlotta a századik gólját, amelyet az angol bajnokságban rúgott.
A Manchester United portugál támadója, Cristiano Ronaldo az Arsenal és a Manchester United angol Premier League labdarúgó-mérkőzésén a londoni Emirates Stadionban 2022. április 23-án.

Visszatért a futballpályára Cristiano Ronaldo kisfia elvesztése után, a Manchester United klasszis futballistája az Arsenal elleni idegenbeli rangadón játszott szombaton a Premier League 34. fordulójában.

Ronaldo ráadásul gólt is szerzett, az első félidő 34. percében talált be az ellenfél kapujába. Gólja után felemelte a kezét, és az ég felé mutatott, így emlékezett elhunyt kisfiára, neki ajánlotta a századik gólját, amelyet az angol bajnokságban rúgott.

Ronaldo gólja azonban csak szépítésre volt elég, az Arsenal 3–1-re megnyerte a mérkőzést. 

A világhírű focista és felesége, Georgina Rodríguez tavaly ősszel jelentette be, hogy ikrekkel bővül a családjuk. A héten Ronaldo az Instagram-oldalán osztotta meg a követőivel, hogy a kislányuk egészségesen világra jött, a kisfiukat azonban elvesztették.

A családi tragédia miatt a Manchester United játékosa nem lépett pályára a Liverpool elleni rangadón kedden, azonban a rivális csapat szurkolói megható gesztussal osztoztak a sportoló fájdalmában.

(Kiemelt kép: Glyn KIRK / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top