nlc.hu
Baba

Metallica-koncerten szülte meg gyerekét egy nő

A rajongásnak nincs határa: Metallica-koncerten szülte meg gyermekét

Az édesanya és a baba is jól van.

A Metallica adott már pár emlékezetes és különleges koncertet, és a brazíliai Curitibában tartott szombati fellépésük is helyet kaphat ezeknek a listáján, történt ugyanis, hogy az egyik rajongójuk a buli közben hozta világra a gyermekét. Joice M. Figueiro már a 39. hétben volt, de semmiképpen nem szeretett volna lemaradni kedvenc zenekara koncertjéről, nem számított arra, hogy beindul majd a szülés. Ám kisfia nem akart tovább várni.

A Metallica frontembere, James Hetfield a zenekar egyik Las Vegas-i koncertjén

Fotó: Ethan Miller/Getty Images

A koncerthelyszín kirendelt orvosi ügyeletesei meg is próbálták kórházba szállítani mentővel, de már erre sem volt idő, így a kisbaba végül a helyszínen született meg, miközben az együttes a színpadon zenélt, egészen pontosan éppen az egyik legismertebb számukat, az Enter Sandmant adták elő.

„Minden koncerten, ahová megyek, valaminek történnie kell, de ezúttal azt hiszem, túlszárnyaltam magam” – viccelődött a kismama, aki – akárcsak gyermeke – jó egészségnek örvend.

(via hvg.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top