nlc.hu
Baba

Sok kritikát kapott mert tetkókat készített kisfiának

Azzal vádolták, gengsztert nevel, mert tetkókat készített a gyerekére

Meglepő látványt nyújt a valósághű, ám lemosható tetoválásokkal rendelkező egyéves.

Rengetegen támadtak meg online egy floridai édesanyát a közelmúltban. A 29 éves Shamekia Morris ugyanis egyéves fiának készített elképesztően élethű, ám lemosható tetoválásokat. Az alkotásokról készült fotókat megosztotta a közösségi média több platformján és pillanatok alatt kiderült, sokaknak egyáltalán nem tetszettek az alkotások – számolt be az esetről az Oddity Central.

tetkós egyéves

Fotó: Instagram

A kommentelők közt akadt, aki azzal vádolta meg a nőt, hogy felelőtlen, a fiát gengszternek neveli, sőt volt, aki egészen odáig vetemedett, hogy azt mondta rá, rossz anya. 

A támadások ellenére Shamekia Morris – aki maga is több tetoválással rendelkezik – azt állítja, nem engedi, hogy a kritikák elvegyék a kedvét attól, hogy olyan életet éljen, amit ő és kisfia, Tryelin is élvez. A kisfiú egyébként még csak hat hónapos volt, amikor az első átmeneti tetkót megkapta divattervező édesanyjától és azt Shamekia is elismerte, hogy a Tryelinre készített alkotások eleinte a családja körében sem arattak osztatlan sikert. 

Nem ez az első eset, hogy szülők a gyerekükről megosztott tartalom kapcsán kritikával szembesülnek. A minap össztűz alá került egy fitneszmániás pár, miután arról posztoltak, hogy hatéves fiúkkal lefuttatták a maratont.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top