nlc.hu
Baba

Tizenharmadik gyermekét várja egy skót anyuka

Tizenharmadik gyermekét várja egy skót anyuka

11 kisfiú és egy kislány után úgy néz ki, egy újabb kislánnyal bővül a család.

Van, akinek nagyobb családja lesz, mint az eredetileg tervezte. Ez mindenképpen igaz a Skóciában élő Alexis Brettre, aki éppen 13. gyermekét várja – számolt be a család történetéről a Mirror.

terhes nő, aki fogja egy kisgyerek kezét

(Fotó: Pixabay)

A 43 éves anyukának először tíz fia született, de szeretett volna egy kislányt, így férjével tovább próbálkoztak. A 11. gyermek valóban egy kislány lett, a sorozat azonban nem szakadt meg ott. Alexis tavaly májusban egy újabb kisfiúnak adott életet és aztán év végén kiderült, megint terhes. Azt állítja azonban, hogy a mostani lesz az utolsó és ebben teljes az egyetértés közte és férje, a 47 éves, nyugdíjazott vonatvezető, David közt, akinél hat évvel ezelőtt diagnosztizáltak Parkinson-kórt.

A legidősebb fiú 17, a legkisebb gyerkőc pedig még nincsen kettő. A család egy olyan házban él, melyben öt hálószoba van, a gyerekek így közös szobákban laknak és a közös nyaralások igen emberpróbálóak. Ennek ellenére Alexis Brett azt állítja, el sem tudná képzelni máshogy az életüket. Az asszony azt állítja, hogy minden gyermekét nagyon szereti, de nem volt mindegyik tervezett és ez azzal függ össze, hogy egyszerűen immunis a legtöbb fogamzásgátlóra. Éppen ezért azt tervezi, hogy sterilizáltatja magát, miután kislánya megszületik a közeljövőben, és mihelyt lehet, visszamegy dolgozni fitness instruktorként.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top