nlc.hu
Baba

Kiderült Görbicz Anita második gyermekének neme

Kiderült, hogy kisfiút vagy kislányt vár-e Görbicz Anita

A sportoló a tervek szerint egy ideig nem szeretne dolgozni a kicsi születése után.

Október közepén érkezik Görbicz Anita és Vincze Ottó második közös gyermeke, és a sportoló Palik Lászlónak mesélt arról, hogy kisfia hogyan készül az új családtag érkezésére. Elmondása szerint Ottó Boldizsár már nagyon várja, hogy nagy testvér legyen.

„Főleg, hogy kisfiú lesz! Már most azt mondja, hogy mit fog megtanítani neki, milyen focirúgásokat mutat majd meg. Elég sokat beszélgetünk, már most próbálom hozzászoktatni a testvéries dolgokhoz, hogy meg kell osztani dolgokat. Még nem annyira hajlik rá, most még karakter, de majd hozzászokik” – nyilatkozta Görbicz Anita, aki hozzátette, Vincze Ottónak sok köze van ahhoz, hogy fiuk ennyire szeret focizni. „Az apukája kicsit irányította a helyzetet, hogy a focilabdát szeresse meg, ne a kézilabdát. Ami volt a kertben vagy a házban kézilabda, azt az apukája mindet elrakta.”

 

Görbicz Anita és kisfia 2016-ban

Görbicz Anita és kisfia 2016-ban (Fotó: Olajos Piroska/Central Médiacsoport)

És hogy mi lesz majd, ha megérkezik a baba. Görbicz Anita egy ideig mindenképpen szeretne otthon maradni a kicsivel, nem akar rögtön visszatérni a munkába. „Ezeket a pillanatokat szeretném megélni otthon, a családdal. De ismerem magamat, és nem tudom külön tenni a két családot. Már most kialakult a klubnál, hogy kinek mi a feladata, mindenki tudja és csinálja a dolgát, ami működik” – fűzte hozzá.

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top