nlc.hu
Baba

Világra jött Görbicz Anita második kisfia

Megszületett Görbicz Anita második gyermeke, nagyon szép nevet kapott

Klubja számolt be a gólyahírről.

Megszületett Görbicz Anita és Vincze Ottó második gyermeke. A gólyahírt a Győri Audi ETO KC a hivatalos oldalán jelentette be.

Görbicz Anita

Görbicz Anita kisfiai között 7 év a korkülönbség – Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Újabb taggal bővült az ETO-család, hiszen a Győri Audi ETO KC elnöke, Görbicz Anita ma hajnalban, azaz 2022. október 22-én életet adott második gyermekének, Vincze Domonkosnak. A kisfiú 52 centiméterrel és 4110 gramm súllyal érkezett meg. Az édesanya és a baba is jól vannak. Gratulálunk Görbének, és természetesen Vincze Ottónak is, jó egészséget kívánunk az egész családnak!” – posztolta a klubja. 

Görbicz Anita június közepén tudatta a szurkolókkal, hogy a második gyermekével várandós. Augusztus elején Palik László műsorában árulta el, hogy ismét kisfiút hord a szíve alatt. Az interjúban arról is mesélt a 39 éves klubelnök, hogy a nagyobbik fia, Boldizsár már nagyon várja, hogy nagytestvér legyen: “Már most azt mondja, hogy mit fog megtanítani neki, milyen focirúgásokat mutat majd meg“. Akkor arról is beszélt Görbicz Anita, hogy a tervek szerint egy ideig nem szeretne dolgozni a kicsi születése után.

A világ legjobbjának is megválasztott kézilabdázó első gyermeke, Boldizsár 2015 nyarán született.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top