nlc.hu
Baba

A kocsiban szülte meg lányát egy kismama

Nem volt idő beérni a kórházba, az autóban született meg Olívia

Az mentősök bonyodalmak nélkül, mindössze néhány perc alatt világra segíthették a kislányt.

Hajnalban kérték a mentők gyors segítségét ahhoz a 42 hetes kismamához, akinél egy autóban indult be a szülés Érden. A 25 év körüli anyukánál elfolyt a magzatvíz, ezért férjével kórházba indultak, ám éppen hogy elindultak, beindult a szülés – számolt be az esetről Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. Mint írták, kollégáik pillanatokon belül a helyszínre értek és miután megvizsgálták a vajúdó asszonyt, felkészültek a szülés levezetésére.

Csecsemő lábak bukkannak elő egy rózsaszín takaróból.

Fotó: Pixabay

Az életmentők bonyodalmak nélkül, mindössze néhány perc alatt világra segíthették Olíviát, aki rögtön felsírt. Helyszíni ellátást követően a mentők végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a boldog édesanyát és gyermekét. 

Olívia édesanyjához hasonlóan 2019-ben a kórház felé vezető úton szülte meg kisbabáját egy marcali nő is, igaz, ő nem a családi autóban, hanem a mentőkocsi hátuljában. Egy évvel korábban egy martonvásári kismamának a férje segített az autójukban megszülni gyermeküket, miután beragadtak a reggeli dugóba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top