nlc.hu
Baba

Várandósságáról vallott Békefi Viki

Párjának kellett elkapnia a várandós Békefi Vikit: „Ahogy nő a pocakom, megváltozott az egyensúlyérzékem”

Feng Ya Ou a széltől is óvja a kismamát.

Mint arról beszámoltunk, az első közös gyermeküket várja Békefi Viki és férje, Feng Ya Ou. Az énekesnő elárulta a Borsnak, a párja teljes odaadással gondoskodik róla, sőt olykor már túlzottan félti őt. Sőt arról is mesélt a bulvárlapnak, hogy napjában többször is képes ugyanazt az étel vagy italt fogyasztani, mert annyira megkívánja. 

Békefi Viki,

Békefi Vikiék a kislányuknak magyar mellett kínai nevet is adnak – Forrás: TV2 / Pénzt vagy éveket! – videó

“Fogyókúrázni biztosan nem fogok. Amit megkívánok, azt nyugodt szívvel megeszem. (…) Volt, hogy hajnali 3-kor szerettem volna gofrit enni. (…) 5 napja például folyamatosan kakaót iszom bármi mellé, 3 napja pedig a kalácsot eszem gyakran”  – vallotta Békefi Viki, aki a teste folyamatos változásával is küzd.

Ahogy nő a pocakom, egy kicsit megváltozott az egyensúlyérzékem. Ya Ou néha emiatt is retteg, mert van, hogy csak állok mellette a szobában és korrigálok vagy gyorsan el kell kapnia, mert kis híján felborulok” – mondta el az énekesnő, hozzátéve: a férje állandóan a nyomában van. “Úgy támogat, mintha nem várandós lennék, hanem valami komolyabb állapot állna fent nálam” – mesélte mosolyogva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top