nlc.hu
Baba

Köböl Anita örökbefogadáson gondolkozik

Köböl Anita: Elgondolkoztam az örökbefogadáson

Bár a műsorvezető egyedülálló anyaként neveli kislányát, mégsem zárja ki, hogy gyermeke testvért kapjon.
Köböl Anita

Rendhagyó adásban vallott magáról saját műsorában Köböl Anita. Az ATV műsorvezetője átült a másik oldalra, a mikrofont pedig átadta a népszerű youtubernek, Osváth Zsoltnak, aki meglepő kérdéseket szegezett neki. Kiderült, hogy Anita mit gondol szakmai életéről, a véleménynyilvánításról, a plasztikai műtétekről, a modellek önsanyargatásáról, egyedülálló anyaként pedig a társkeresésről és a „családbővítésről” is.

„Az örökbefogadáson elgondolkoztam, abszolút nem zárom ki. Persze mérlegelnem kell azt, hogy képes lennék-e helytállni benne, és a józan érvek mentén tudom, hogy ennek nem most van itt az ideje.

Léninek szívesen megadnám azt az élményt, hogy testvére és örök játszópajtása legyen, egy gyermeknek pedig családot adnék.

Nekem a tesóm óriási segítség a mindennapokban, és amikor neki van szüksége rám, mindig ott vagyok, akire számíthat. Ez az a biztonsági háló, amit csak a család tud megadni, és ezt szeretném a kislányomnak is nyújtani” – meséli ezúttal Köböl Anita Osváth Zsoltinak, a Spirit FM-en is hallható #nofilter-Nők, filter nélkül vendégeként.

Amellett, hogy Anita magabiztosan alakítja kettőjük életét, sokszor vágyik arra, hogy teljes családként élhessenek. Zsolti kérdésére bevallotta: több társkeresőre is regisztrált, de nem sült el jól a dolog.

„Úgy gondoltam, teszek egy próbát, mert az egy egyértelmű szándék kinyilatkoztatása annak, hogy szeretnék párt találni. Valaki úgy gondolta, jó móka hazugsággal indítani, de hamar kiderült: egy fake profillal beszélgetek. A csalódás után azonnal töröltem is magam. Persze tudom, hogy sokan az internetes társkeresőkön találták meg egymást, de nekem ebből hiányzik az első személyes találkozás varázsa. Három éve vagyok egyedül, ezalatt egy udvarlóm volt, akivel elkezdett közöttünk kialakulni a kapcsolat, aztán ő kihátrált. Most kevesebb időt tudok ismerkedésre fordítani, de annak erősen hitet adok, hogy egyszer csak egymásba botlunk” – összegezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top