nlc.hu
Sztárok

Köböl Anita a karácsonyi készülődésről

Köböl Anita az ünnepekről: „Volt, hogy minden a feje tetejére állt”

Köböl Anita a családi hagyományokról, kislányával való ünneplésről és baráti karácsonyról mesélt nekünk.

Nemrég múlt hároméves Köböl Anita kislánya, Léna. A Spirit fm műsorvezetőjének karácsonya természetesen a gyermeke körül forog, ez nem is kérdés. Voltak évek, amikor minden az utolsó pillanatra maradt és nagy volt a kapkodás, de ennek a pici születése óta véget vetettek. 

„Az elmúlt években minden a kislányomról szól, hiszen azt szeretnénk, hogy neki legyen csodás az ünnep. Korábban volt, hogy a feje tetejére állt minden, még mackónadrágban is ültünk asztalhoz, de aztán húztunk egy vonalat családilag, és azt mondtuk, ez így nem mehet tovább! Inkább legyen szerényebb, de éljük meg a pillanatot békében, szeretetben. Mióta pedig a család szeme fénye aktív résztvevője a karácsonyi eseményeknek, rengeteget nevetünk és énekelünk, kiöltözünk és sokat játszunk” – kezdte az nlc-nek Köböl Anita, aki ünnepi szokásaikról is mesélt nekünk.

„Egy ideje tartjuk azt a hóbortunkat, hogy csúnyapulcsis estéket tartunk szenteste, így mini házibajnokság zajlik, kinek van a legmókásabb, vagy tényleg a legcsúnyább pulcsija. Ettől lesz könnyed és laza az este. Minden évben anyukám főz, eszméletlen menüt szokott összerakni, apukámé pedig a karácsonyfa díszítése. Én általában valami könnyű édességgel készülök. Amit viszont kifejezetten szeretek, hogy már évek óta van egy karácsonyi halászlevezés a barátaimmal, ahol a házigazda mondja az asztali áldást, utána pedig isteni vacsora vár minket, miközben rendkívül jókat szoktunk mulatni. Teszem hozzá, ez az egyetlen halászlé, amit imádok, ezt mindig el is mondom a házigazdának, legyen csak büszke! Ezek az élmények számomra mindennél többet érnek, mindenképpen szeretném továbbadni a kislányomnak” – árulta el az műsorvezető.

Köböl Anita elmondta, szűk családi körben ünnepelnek idén is, de vágyik valami nagyobbra, reméli, hogy egyszer megadatik. 

Minden álmom az lenne, hogy egyszer egy igazi nagycsaládi karácsony esténk legyen, ahol legalább 15-en hangoskodunk az asztal körül és mindenki jól érzi magát.

Újra szerelmes

A műsorvezető egy ideig szingli volt, kislányát pedig a kezdetek óta egyedül neveli, de pár hónappal ezelőtt rátalált a szerelem. A műsorvezetőt még májusban fotózták le a párájával egy filmpremieren, ám – ahogy tőle megszokhattuk – nem nagyon beszél a kapcsolatáról. Akkor is csupán annyit mondott, hogy még nem túl régóta vannak együtt.

Köböl Anita

Köböl Anita (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top