nlc.hu
Baba

Young G Béci az utálkozókról

Young G Béci: „Azzal nincsen bajom, ha engem szidnak, vagy a feleségemet, de amikor a gyerekbe beleállnak”

Van egy szint, ami mellett nem tud elmenni szó nélkül.

Young G Béci nehéz időszakon van túl, ugyanis pár hete kiderült, három éve húzódik egy betegsége, amire végre találtak kezelést. Azonban örömhírek is vannak az életében, hiszen éppen most jelent meg legújabb dala Nótár Maryvel. 

Young G

Béci a Reggeliben

Ennek apropóján volt a Reggeli vendége, ahol szóba jött az is, hogy állandó jelleggel érik negatív kommentek a közösségi oldalain, a helyzetet pedig szerinte csak fokozza az, ahogyan Beat nemrég megnyilvánult.

„Legfőképpen mostanában, ami zavaró, és nagyon sokan látták, az az, ahogy a Beat megnyilvánult az utcán. Ez a cigányságra szerintem nagyon rossz hatással volt. Nagyon csúnyán beszélt a feleségéről, nagyon csúnyán beszélt nagyon sok dologról. Az a gond, hogy ez hatványozottan hat ilyenkor a romákra, és elítélik őket sokkal jobban. Ez borzasztó. Én nem szeretem ezt a sztereotípiát, attól függetlenül, hogy nyilván vannak ilyenek is. De érzem azt, hogy sokkal csúnyábban nyilvánulnak meg az emberek, jobban rá tudnak menni erre a kommentszekcióra – magyarázta a rapper, majd hozzátette, számára a legfájóbb, amikor ezek a kommentelők a gyerekeket találják be. – Nekem azzal nincsen bajom, ha engem szidnak, vagy a feleségemet, ezt úgymond megszoktuk már, hogy benne vagyunk a médiában. Amikor a gyerekbe beleállnak, az borzasztó, én ezért szoktam megnyilvánulni csak. Ezt nem szeretem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top