nlc.hu
Baba

Üvöltözött a férfi a síró baba miatt a repülőn

Dühkitöréssel reagált a férfi, miután közel egy órán át hallgatta a gyereksírást egy repülőgépen

Az utas dühkitörését kamerával rögzítették, majd a közösségi médiára felkerülve nagy vihart kavart.
Üvöltő gyerek a repülőn

A Southwest Airlines floridai járatának utasai csodálatos élményben részesültek egy síró kisbabának és egy dühét kontrollálni képtelen utasnak köszönhetően. A videón rögzített eseten hallható, ahogy egy férfi képtelen kezelni az indulatait, amit egy síró kisbaba miatt érez. A több mint 150 ezer megtekintésnél járó videón jól látható, hogy a férfi a kiakadásával az utastársait és a légiutas-kísérőket találja meg. Az alig négyperces felvételen a magából kikelt utas több mint hússzor káromkodik, és miközben próbálják megnyugtatni, a repülő személyzetével üvöltözik – írja a Ladbible.

Kiabálsz – hallható, ahogy a dühös utasnak mondják, mire az a válasza, hogy „A baba is”. Gyakorlatilag a csecsemőt használja ürügyként arra, hogy jogosnak tűnjön a saját kiakadása. A férfi mellett ülő utas mindenesetre meglehetősen ingerültnek tűnik mielőtt a kezébe temeti a fejét. A közösségi oldalak felhasználói nem álltak a dühös férfi mellé, sokan kérték őt számon a viselkedéséért. Valaki találóan felteszi a kérdést:

Mit várt? Hogy a személyzet majd kidobja a babát az ablakon?

Volt, aki felhívta az utas figyelmét, hogy egy nyilvános járatért fizetett, szóval ha nyugalmat akar, válasszon inkább magánrepülőt. Egy édesanya pedig azt próbálta meg elmagyarázni, hogy bármennyire ki van akadva az utas, valójában az anyák azok, akiket a leginkább elszomorít, amikor a babák sírni kezdenek a repülőn. A férfival végül leszállás után a rendőrség és a légitársaság munkatársai is elbeszélgettek. A Southwest Airlines képviselője nem akarta kommentálni az ügyet, csak megdicsérte a járat személyzetét azért, hogy a helyzetet professzionálisan kezelték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top