nlc.hu
Baba

Elég bizarr módon jelentette be a terhességét

Elég bizarr módon jelentette be a terhességét, a férj igencsak meglepődött

Elég undi megoldást választott a fiatal nő.

Szokás hallani olyan történeteket, amikor valaki különleges módon jelenti be párjának, hogy gyermeket várnak. Jasmine Chiswell az utóbbiak közé tartozik, hiszen egy meglehetősen furcsa megoldást választott a nagy hír közléséhez, és ahogy manapság már szinte kötelező, dokumentálta az eseményt a TikTokon, ahol több mint 16 millió követője van.

bizarr bejelentése a terhességnek

Fotó: TikTok

Az ötlet az volt, hogy a terhességi tesztet egy adag fagylaltba rejti el. Amikor Chiswell odaadta a férjének, Mavericknek az édességet, azt mondta neki, hogy különösen finom és van benne egy extra meglepetés is.

A férfi először azt mondta, hogy lehet, nem is akarja megenni, amikor meglátta, hogy mennyire olvadt a fagylalt. Végül azonban nekilátott, és a gyermekükkel együtt fogyasztotta el az adagot.

@jasminechiswell

The sweetest but maybe the most gross pregnancy surprise…I can’t believe he ATE THAT!!! 😭🤢

♬ Wes Anderson-esque Cute Acoustic - Kenji Ueda

A teszt teljesen el volt rejtve a fagylaltban, és amikor Maverick elkezdte nyalogatni, akkor észrevette, hogy valami furcsa van benne. Mikor rájött, hogy mi az, először megdöbbent, majd nevetve azt mondta: “Legalább állapotos vagy”.

A videó leírásában Chiswell írta: “A legédesebb és talán legdurvább terhességi meglepetés… Nem hiszem el, hogy valóban megettük!”

(24)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top