nlc.hu
Baba

Elárulta kisfia nevét Khloe Kardashian

Khloe Kardashian egy év után hozta nyilvánosságra a kisfia nevét

Khloe Kardashian egy évig nem árulta el a tavaly nyáron született kisfia nevét. Elmondása alapján pusztán csak a reality új évadában szerette volna nyilvánosságra hozni, de arra nem gondolt, hogy ilyen későn jelenik majd meg a sorozat.

A kétgyermekes édesanya a The Kardashians harmadik évadának premierje során árulta el gyermeke nevét, amely május 25-én jelent meg a Hulun – írja a Good Morning America.

Khloe Kardashian részt vesz a 2022-es CFDA-díjátadón a Casa Ciprianiban New Yorkban 2022. november 07-én.

Khloe Kardashian részt vesz a 2022-es CFDA-díjátadón a Casa Ciprianiban New Yorkban 2022. november 07-én. (Fotó: Taylor Hill/FilmMagic)

Khloe Kardasian és Tristan Thompson gyermeke tavaly nyáron született, akit egy béranya hozott a világra, nem sokkal azután, hogy a pár szakított volna. A kisfia nevét pedig egy évig egyáltalán nem hozta nyilvánosságra. 

Egy embert elnevezni nagyon nehéz

– mondta.

A baba végül a Tatum nevet kapta. Khloe azt is elárulta, hogy nem szerette volna sokáig titkolni a baba nemét, pusztán csak a reality-ben szerette volna elárulni. Arra azonban nem gondolt, hogy ilyen sokára fog megjelenni a sorozat új évada. 

Az egyik epizódban Khloe éppen a testvére, Kendall Jenner cégének egyik rendezvényén volt, amikor a mellette ülő James Cordennek újságolta, hogy megszületett a babája. A humorista azzal viccelődött, hogy mivel kislányát True-nak hívják, második gyermekének a False nevet kellett volna adnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top