Sztárok

Khloé Kardashian tagadja, hogy gyereket várna exétől, aki több nővel is félrelépett

Szerdán keltek szárnyra a pletykák, miszerint Khloé Kardashian a szakítás után ismét Tristan Thompson gyerekét várja. Nem könnyű követni a kusza történetet, de lássuk a részleteket!

Khloé Kardashian és Tristan Thompson kapcsolata tele van hullámvölggyel, most éppen – állítólag – nem szólnak egymáshoz, végleg szakítottak. A reality sztár és az NBA kosarasa 2016-ban kezdtek randizni, miután Khloé elvált addigi férjétől, a szintén kosaras Lamar Odomtól. Azóta egy gyerekük született Tristannal, ám eközben is rengeteg mosolyszünet volt közöttük. Tegnap azonban mégis napvilágot látott egy pletyka, miszerint Khloé ismét terhes, ráadásul az NBA-sztár gyerekét várja

A szakítások oka mindig a félrelépés volt, a kosaras egyszerűen képtelen hűséges maradni gyermeke anyjához. A Twitteren most azt találgatják, hogy ennek ellenére ismét visszament hozzá a 35 éves médiasztár, aki csak a következőket fűzte a pletykákhoz. 

Utoljára 2019 telén kapták Tristant és Khloét lencsevégre (Fotó: Gettyimages)

Utoljára 2019 telén kapták Tristant és Khloét lencsevégre (Fotó: Gettyimages)

,,Beteg és fájdalmas dolgokat mondanak az emberek. Undorodom mindattól, amit látok. Szégyelljétek magatok ti, akik azt hiszitek, mindent tudtok rólam. Beleértve a méhemet is. Beteg…”

– írja a közösségi oldalán Khloé Kardashian, majd hozzátette. – Rengeteg hamis és fájdalmas sztorit láttam magamról a Twitteren. Ha mind igaz lenne… Ez az én életem, nem a tiétek!” – kelt ki magából a celeb. 

A pletyka egyébként azért kelt szárnyra, mert a Keeping Up with the Kardashians egyik áprilisi részében arról beszélt Khloé, hogy korábban megegyezett Tristannal, ha még egy gyereket vállalná, felkérné spermadonornak. A többiek egyből le is beszélték róla, mondván, fogadja már el, hogy nincsenek együtt Thompsonnal, és ne akarjon ilyen áron újra közel kerülni hozzá. 

Ezek után a Mirrorban jelent meg egy cikk, amiben azt írják, hogy Khloé már egy hónapja csak az arcát mutatja a közösségi oldalain, ami arra enged következtetni, hogy valamit titkol. Na jó, nem valamit, ők kifejezetten a terhességére gondoltak. Egyetlen egy videó van az elmúlt pár hétből, ahol megmutatja magát egészben, viszont ott egy leplet visel, ami szinte mindent eltakar. A rajongóknak nem kellett több, egyből elkezdődött a spekuláció, ami – a Twitter bejegyzése alapján – megviseli a reality sztárt. 

Hogy valóban várandós-e, az az elkövetkező pár hónapban úgyis kiderül, hiszen a forgatások és a különböző közösségi oldalak, valamint a paparazzók miatt nem sokáig tudja rejtegetni magát. 

Olvass még a Kardashian-lányokról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top