nlc.hu
Sztárok

Kibékült pasijával Khloé Kardashian

Romantikus fotó bizonyítja, hogy kibékült csalfa pasijával Khloé Kardashian

Megcsalta, amíg terhes volt, de most úgy tűnik ismét együtt van pasijával Khloé Kardashian.
Khloé Kardashian kibékült exével

A napokban ünnepelte 36. születésnapját Khloé Kardashian, aki a People magazin szerint kibékült gyermeke apjával. Erről árulkodik a férfi romantikus üzenete, amit az asszonykájának tett ki egy nyilvános posztban. 

A helyzet persze nem egyszerű. Kim Kardashian húga az első gyermekével volt várandós, amikor 2018-ban a vőlegénye Tristan Thompson sportoló megcsalta őt. Az ügy egyre mocskosabb volt, mivel több szerető is képbe került, Khloé pedig egyedül maradt a kislányával.

“Khloé és Tristan újabb esélyt adnak a kapcsolatuknak” – mondta kettejük egyik barátja a People magazinnak. A beszámoló szerint a férfi keményen dolgozik azon, hogy bebizonyítsa, mennyire jó apja a közös gyermeküknek, a kétéves True-nak, és kiérdemli a nő szeretetét is. Persze egyre több jel utal arra, hogy a hírek bizony igazak, mivel a sportoló Khloé születésnapi buliján is jelen volt, és úgy viselkedtek ketten a családtagok előtt, mintha újra együtt lennének. Majd ezt a nyilvános posztot tette közzé az Instán. 

“Már tudom, hogy azért jöttél az életembe, hogy megmutasd milyen egy csodálatos, hihetetlen ember. Nagyra értékelem, hogy tanulhatok tőled, és neked köszönhetően fejlődhetek. Köszönöm Istennek, hogy olyan gyönyörű,szerető nő vagy mindenkivel, különösképpen a lányukkal. Megérdemled a világot Koko. True és én is nagyon szeretünk. Boldog Születésnapot!” Mit gondoltok, ez tényleg egy szerelmes ember szavai?

Egy biztos, már májusban is próbálkoztak a béküléssel, sőt, akkor egyesek azt mondták, hogy Khloé ismét várandós.

Szerelmek és szakítások:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top